Blogia
Relatos de azotes

La part més carnosa (en catalán, traducción al final del artículo)

Autora: Donot

Tinc experiència en les delicades arts del sadomasoquisme. De fet a casa tinc una masmorra   en tota regla, plena de tota mena de complements:Cadira de Bondage, Poltre de Spanking amb triple ús, Creu de Sant Andreu, Pàrquing d’esclaus, Roda Medieval i una gran varietat de joguines minúscules, però perverses.

A casa practiquem Suspensió o Estiraments. Dutxa d’esclaus i Jocs Aquàtics.  Tinc l’equipament complet per a Medical i fantasies hospitalàries.
 

Amb els meus amants/esclaus practico disciplina i ensinistrament. Assots amb vara, fuet, palma i canya. Humiliació publica o privada, verbal i física. Adoració dels meus peus i massatges. Esclau domèstic. Jocs amb agulles. Consoladors i tortura genital. Però la meva experiència en el camp del spanking més amorós és nul·la.  Quan parlo d’aquest tipus d’spanking em refereixo a aquell que practiquen moltíssimes parelles, a casa, com a preàmbul sexual o pel senzill plaer de rebre uns catxets amorosos al cul.
 
La setmana passada, Per qüestions laborals, vaig conèixer una parella que va resultar ser molt lliberal. Al migdia mentre dinàvem a una terrassa davant el mar, vàrem començar a parlar d’aquest tema i els hi vaig explicar el meu desconeixement. Molt amablement  es varen oferir, perquè anés a mirar una estona els seus jocs sexuals. La meva companya, es va oferir a fer les fotografies de la sessió de la parella d’spankers.   Fotos, que per motius obvis no publicarem.

Vàrem pagar el compte i amb el cotxe ens vàrem dirigir tots quatre cap a una pineda propera. Una vegada allí, jo vaig estirar la meva tovallola a terra i em vaig acomodar per a fer de voyeur , la meva companya va preparar la càmera i la parella (A qui anomenarem Nin i Nina), després d’estirar una manta prop del cotxe i treure una cadira plegable però robusta del maleter, van començar amb els seus jocs.
 

Nina va seure a la cadira i amb la mirada va ordenar al seu nin que s’acostés. Li va abaixar els pantalons i va col•locar amb una agilitat increïble al Nin sobre els seus genolls, fent que ell quedés amb el seu paquet just sobre la seva cama dreta. Va ajustar la seva posició fins que el va obligar a quedar amb el cap penjant i l’estómac sobre el seu genoll esquerre, de tal manera que les seves natges quedessin com la part més alta del seu cos. Així, sobre els seus genolls va començar a donar-li alguns assots, forts però espaiats al principi per a després incrementar la força i la rapidesa.
 

Li picava amb contundència sobre la part més carnosa de les natges i aquestes anaven agafant un suau color rosat.

Ell, penjant literalment de les seves cames, de cap per avall, no tenia més remei que aguantar els assots tractant alhora de mantenir l’equilibri. Després de molts, (vaig perdre el compte) vaig pensar que segurament tenia les natges ja molt calentes i cremant... el suau color rosa ja havia passat a un vermell més fosc.

Nina va parar un moment i el va acariciar.  De cop, s’aixeca de la cadira, el fa caure i podem veure com ell està ejaculant. Nina molt enfadada l’ alça del terra i  l’empeny contra el capot del cotxe, deixant-lo allà recolzat, amb els Pantalons abaixats i el cul a l’aire. Tot seguit li ordena posar les mans al clatell. Ell obeeix. És el seu càstig per haver-se corregut sense permís.

Comença una allau de cops, barreja de suaus i forts, en sèries de 10, amb petites pauses per acariciar la zona assotada. Ella li va recordant amb cada cop, com de malament s’havia portat, li deia que era un gos i un autèntic porc.

Quan va acabar de castigar-lo, Li va ordenar incorporar-se i girar-se. Ell plorava. Nina va assecar les seves llàgrimes amb la mà mentre la deia que havia d’aprendre, que havia d’obeir tot i controlar el seu cos fins a aquest punt, per agradar-li. Ell va assentir amb el cap i es començaren a besar.

Ni recordaven la nostra presencia; en cap moment ens van mirar, però a nosaltres la seva experiència ens estava excitant molt. I encara va continuar.

Ell va canviar de cop de cara i  va passar de ser un xaiet ferit a convertir-se amb un terrible llop. Es varen treure tota la roba i ara va ser Nina, qui va anar a parar sobre els genolls de nin. Ella estava com espantada, no s’atrevia ni a moure’s. Sense parlar, Nin va començar a acariciar les natges de Nina... suaument, fent amb les seves carícies que ella s’esgarrifés de plaer i de temor... per a després sense previ avís donar-li uns assots ben forts.

-Obre les cames... - li va ordenar. Nina obeeix obrint-les només una mica... -Més... Tot el que puguis. - I ella ho fa, obre les cames tant com pot. Nin posa la mà sobre la vulva de Nina, tocant la humitat de la seva vagina... ella es cargola pel plaer... però Ell treu la seva mà d’allà i torna a picar-li   les natges, aquesta vegada amb més força. Els cops i les carícies es van succeint fins que finalment varen acabar follant com si els hi anés la vida i mentre ho feien les carícies es barrejaven amb cops al cul.

Aquí però, nosaltres dues, ja no els miràvem, Només ho sentíem. Nosaltres dues... altra feina teníem....

Traducción al castellano (por Fer)

La Parte más carnosa

Tengo experiencia en los delicados artes del sadomasoquismo. En realidad, en mi casa tengo una mazmorra en toda regla, llena de todo tipo de complementos: Silla de bondage, Parking de esclavos, Rueda Medieval y una gran variedad de juguetes minúsculos pero perversos.

En mi casa practicamos la Suspensión o Estiramiento, Ducha de esclavos y Juegos Acuáticos. Poseo equipos completos para Medical y fantasías de hospital.

Con mis amantes/esclavos practico disciplina y entrenamiento, Azotes con vara, fusta, palma y cane. Humillación pública o privada, verbal o física; Adoración de mis pies y masajes; Esclavitud doméstica; Juegos con agujas; consoladores y tortura genital.

Pero mi experiencia en el spanking más cariñoso es nula. Cuando hablo de este tipo de práctica me refiero a aquel spanking que practican muchísimas parejas en su casa como preámbulo sexual o por el sencillo placer de recibir unas palmadas amorosas en el culo.

La semana pasada, por asuntos de trabajo, conocí a una pareja que resultó ser muy liberal. A mediodía mientras almorzábamos frente al mar, empezamos a hablar de este tema y les comenté mi desconocimiento del mismo. Muy amablemente se ofrecieron para que yo fuese a ver por un rato sus juegos sexuales. Mi compañera se ofreció, a la pareja de spankers, para tomarles unas fotos de la sesión. Fotos que, por motivos obvios, no publicaremos.

Pagamos la cuenta y los cuatro en el coche nos dirigimos a un pinar cercano. Una vez allí, yo instalé mi toalla en el suelo y me acomodé para comenzar a ejercer de voyeur, mi compañera preparó la cámara de fotos y la pareja (a la cual llamaremos Nin y Nina, N. del T: algo así como muñeco y muñeca), después de extender una manta cerca del coche y sacar una silla plegable, pero robusta, del maletero, empezaron con sus juegos.

Nina se sentó en la silla y con la mirada le ordenó a su Nin que se aproximase. Le bajó los pantalones y colocó a Nin con una agilidad increíble sobre sus rodillas, logrando que su paquete reposase sobre su propia pierna derecha. Ajustó su posición hasta que lo obligó a permanecer con la cabeza colgando y el estómago sobre su rodilla izquierda, de tal manera que sus nalgas fuesen la parte más alta de su cuerpo. De esta forma, sobre sus rodillas, comenzó a darle algunos azotes, fuertes pero espaciados al principio para luego incrementar tanto la fuerza como la cadencia.

Le daba contundentemente sobre la parte más carnosa de sus nalgas  estas iban tomando un suave color rosa.

Él colgando literalmente de sus piernas, cabeza abajo, no tenía más remedio que aguantar los azotes intentando, a su vez, de mantener el equilibrio. Después de muchos azotes, (perdí la cuenta) pensé que seguramente tenía las nalgas muy calientes y quemando… el suave color rosa ya había pasado a un rojo más oscuro.

Nina se detuvo un momento y lo acarició. De golpe, se levantó de la silla, lo hizo caer y pudimos ver como él estaba eyaculando. Nina muy enfadada lo levantó del suelo y lo empujó contra el capó del coche, dejándolo allí apoyado, con los pantalones bajados y el culo al aire. De inmediato le ordenó llevarse las manos a la nuca. Él obedece. Es su castigo por haberse corrido sin permiso.

Comienza un alud de golpes, mezcla de suaves y fuertes, en tandas de diez, con pequeñas pausas para acariciar la zona azotada. Ella le va recordando, en cada azote, lo mal que se ha portado, diciéndole que era un perro y un cerdo.

Cuando terminó de castigarlo, le ordenó incorporarse y girarse. Él lloraba. Nina le secó sus lágrimas con la mano mientras le decía que debía aprender, que tenía que obedecerle en todo y controlar su cuerpo hasta el punto de poder agradarle siempre. Él asentía con la cabeza y comenzaron a besarse.

No se acordaban de nuestra presencia; en ningún momento nos miraron, pero a nosotras su experiencia nos estaba excitando mucho. I aún continuó.

Él cambió de pronto de cara y pasó de ser un corderito herido a convertirse en un terrible lobo. Se quitaron toda la ropa y ahora Nina fue quien a para sobre las rodillas de Nin. Ella estaba como asustada, no se atrevía ni a moverse. Sin palabras, Nin empezó a acariciar las nalgas de Nina… suavemente, haciendo que con sus caricias ella se estremeciese de placer y de miedo… para luego, sin previo aviso, darle unos azotes bien fuertes.

- Abre las piernas… le ordenó. Nina obedeció abriéndolas solo un poco…

- Más… todo lo que puedas. Y ella lo hace, separa las piernas tanto como puede. Nin coloca su mano sobre la vulva de Nina, tocando la humedad de su vagina… ella se retuerce de placer… pero él quita su mano de allí y vuelve a azotarle las nalgas, esta vez con más fuerza. Los azotes y las caricias se van sucediendo hasta que finalmente acabaron follando como si en ello les fuese la vida y mientras lo hacían las caricias se entremezclaban con azotes en el culo.

En este punto, nosotras dos ya no los mirábamos, solamente lo sentíamos. Nosotras dos… otros trabajos teníamos…

3 comentarios

amo-merrin -

muy delicioso relato

donot -

Muchas gracias a ti, por publicarlo.
Un pellizco.

Fer -

Muchas gracias Donot por ceder este excitante relato para ser publicado en nuestro bolg.